Mijn selectie 12

Vastgoed opgeslagen in uw favorieten
WIS ALLES

Zeer goed gelegen autostaanplaats op de Engelsestraat in Duinbergen

Ref. TK783
Autostaanplaats op niveau - 1 in de Engelsestraat te Duinbergen. Gemakkelijk bereikbaar. Afmetingen: 5m x 2m60

Informatie en bezoek op 050 760 760

Ref.

Gezellig 1 slaapkamerappartement in een kleinere residentie in het centrum van Knokke

Ref. TK614
Knokke centrum - Zoutelaan. 4de verdieping. Lift.  Indeling: inkom. Mooie leefruimte met vooraan grote zuidgerichte deurvensters van waaruit aangenaam zicht op o.a. de Lippenslaan en de Zoutelaan. Open keuken ingericht met o.a. elektrische kookbekkens, dubbel spoeltafel, oven, koelkast en dampkap. Afzonderlijk gastentoilet. Achteraan één grote slaapkamer met een semi-open aangrenzende badkamer met ligbad en lavabo. Private kelder op -1. Gemeenschappelijke ruimte voor ev. een plooifiets (enkel mogelijk via lift).  Kleinere Residentie met slechts 5 eenheden en telkens 1 appartement per verdieping. Gelijkvloerse + 1ste verdieping horecazaak Apéro. Individuele elektrische tellers en, individuele aardgasverwarming / plaatradiatoren. Het appartement is vrij van huur va 01/07/2023.
Vrijblijvende info en bezoekafspraak via kantoor: 050 760 760 of info@knokkehomes.be

Recente instapklare vakantiewoning in het hart van het pittoreske Duinbergen

Ref. TK770
Deze prachtige woning, gebouwd in 2001, bevindt zich op een uitstekende locatie aan de rustige paadjes van Duinbergen, op wandelafstand van het strand en de zee. Geniet van de rust van deze omgeving, terwijl Knokke en het Zoute toch binnen fietsbereik liggen.
Met veel lichtinval biedt deze villa vier slaapkamers, één badkamer en drie douchekamers, ideaal voor gezinnen die op zoek zijn naar comfort en luxe. De lichtrijke woonkamer met open keuken leidt naar een gezellig terras en tuin, waar u kunt genieten van de middag- en avondzon en een vrij uitzicht heeft over de Nellenslaan en het sympathieke pleintje.
Op de eerste verdieping bevinden zich twee slaapkamers met elk een eigen badkamer, terwijl de tweede verdieping twee extra ruime slaapkamers met eigen douchekamer biedt. De bovenste "torenverdieping" biedt een fantastisch uitzicht over Duinbergen.
Extra troeven zijn de ondergrondse ruime garage met directe toegang tot de woning en een praktische kelderberging.
Deze villa is een droom voor gezinnen die op zoek zijn naar een ruim toevluchtsoord dicht bij de zee, met alle voorzieningen van Duinbergen binnen handbereik.
Of het nu gaat om een permanente residentie of een vakantieverblijf, deze woning biedt de perfecte harmonie tussen comfort en luxe.
Neem vandaag nog contact op met ons kantoor (050/760760) voor meer informatie of een vrijblijvende bezichtiging ter plaatse.

Twee-slaapkamer appartement met zijdelings zeezicht in een zijstraat van de zeedijk te Albertstrand

Ref. TH247
Ruim lichtrijk twee-kamer appartement  met zijdelings zeezicht. Indeling: Ruime woonkamer met lichtrijke zithoek met grote raampartijen, aparte keuken aansluitend aan terras achteraan, eerste slaapkamer gelegen aan de voorzijde uitgevend aan terras met zijdelings zeezicht en ensuite de badkamer met ligbad, tweede ruime slaapkamer achteraan en apart toilet. Fietsenberging aanwezig in de residentie. Syndickosten inbegrepen. Enkel 2de verblijf (+ 75 € p/m) en geen huisdieren toegelaten. Contacteer ons op 050/760.760 voor meer info en een vrijblijvend bezoek.

Instapklaar appartement met Zuidgericht terras vlakbij het Albertstrand

Ref. TK572
Instapklaar appartement met een brede leefruimte, dmv een groot schuifraam uitgevend op een aangenaam Zuidgericht terras met een open zicht op groen. Verder een aparte, volledig ingerichte keuken met eethoek en aansluitende berging met CV en aansluiting voor WM/DK, een ruime inkom met vestiaire en apart gastentoilet. Achteraan zijn er twee volwaardige slaapkamers, beide uitgevend op een achterterras, waarvan de master bedroom beschikt over een eigen gerenoveerde douchekamer met inloopdouche en de gastenkamer met eigen badkamer met ligbad, toilet en dubbele wastafel. Fietsberging in het gebouw. Rolluiken. Technisch: individuele tellers voor water, aardgas en elektriciteit. CV installatie individueel op aardgas. Radiatoren. 
VME: Voormalige private Residentie - 9 wooneenheden - creatie VME anno 2022 - Permanente bewoning in het gebouw.
Verhuurd onder gemeen recht. Vrijblijvende bezoeken mogelijk na afspraak op het nr 050/760760.

Zeer aangenaam en zonnig duplexappartement op wandelafstand van de Zeedijk te Heist

Ref. TH264
Zeer aangenaam en goed onderhouden duplexappartement op wandelafstand van het strand en de winkels van Heist.
Het appartement biedt o.a. een inkomhal met gastentoilet en vestiaire, een ruime woonkamer uitgevend op twee grote zonnige terrassen met een mooi vergezicht, een halfopen ingerichte keuken met aansluitend een grote en praktische berging met aansluiting voor wasmachine en droogkast. Slaapkamer één met douchekamer. Op de bovenverdieping bevindt zich de tweede slaapkamer met dressing en grote badkamer. Private kelder en gemeenschappelijke fietsenberging op niveau -1 van de Residentie. In de prijs is een garagebox in het gebouw, alsook de syndickosten inbegrepen.
Info en bezoek via Knokke Homes. 050/760 760 - info@knokkehomes.be

Charmante koppelvilla op een unieke ligging aan het Zwin

Ref. TK684
Villa op een unieke ligging nabij het strand en met het Zwin als overbuur.
Gezellige en familiale sfeervilla met o.a. een inkomhal met afzonderlijk gastentoilet en vestiaire, mooie leefruimte met veel daglicht, prachtig vergezicht over het Zwin en uitgerust met een gezellige open haard. Eetkamer. Afzonderlijke keuken met ontbijthoek, uitgevend op  cosy overdekt zonneterras. Inpandige garage. Omheinde tuin. Op de verdieping: 4 slaapkamers: de master-bedroom met badkamer, een 2de slaapkamer met badkamer, slaapkamer 3 met douchekamer, en slaapkamer 4. Zolder.
Villa Zwinview: uw ideaal vakantieverblijf in het Zoute nabij de standbars & surfclubs en genietend van unieke zichten over het Zwin!

Duplex appartement in een kleinere residentie in het centrum van Knokke

Ref. TK620
Knokke centrum - Zoutelaan. 5de verdieping. Lift.  Indeling: verdieping 05: inkom. Mooie open leefruimte met vooraan grote zuidgerichte deurvensters uitgevend op terras van waaruit aangenaam zicht op o.a. de Lippenslaan en de Zoutelaan. Trap naar verdieping 06. Open keuken ingericht met o.a. elektrische kookbekkens, dubbel spoeltafel, oven, koelkast en dampkap. Afzonderlijk gastentoilet. Achteraan slaapkamer 1 met bijhorende douchekamer. Toegang tot terrasje achteraan vanuit de eerste slaapkamer. De 2de slaapkamer op verdieping 06 is bijzonder ruim en voorzien van een hoekbad.
Private kelder op -1. Gemeenschappelijke ruimte voor ev. een plooifiets (enkel mogelijke via lift).  Kleinere Residentie met slechts 5 eenheden en telkens 1 appartement per verdieping. Gelijkvloerse + 1ste verdieping horecazaak Apéro. Individuele elektrische tellers en, individuele aardgasverwarming / plaatradiatoren. Het appartement is verhuurd cfr. Woninghuurwet.
Vrijblijvende info en bezoekafspraak via kantoor: 050 760 760 of info@knokkehomes.be

Garagebox, makkelijk toegankelijk en binnen afgesloten deel van de Residentie.

Ref. TH266
Knokke Zoutelaan - ruime garagebox op de begane grond. Afmetingen: poortopening 230b op 206h. Binnenafmetingen box: 280b op 556d en 252h. Lichtpunt aanwezig. Metalen kantelpoort afsluitbaar. Verlichting aanwezig. Toegang binnenterrein via poort zijde Zoutelaan. Vrije draaibreedte ca. 7m. Bedrijfsmatige huur toegelaten.  Info & bezoek: 050 760 70.

Instapklaar appartement met 2 slaapkamers op enkele stappen van de zee en de Lippenslaan

Ref. TK648
Dit elegant, instapklaar 2-slaapkamerappartement situeert zich vlakbij het Rubensplein, de Lippenslaan en het Albertstrand.
Indeling: Inkom met appart toilet en vestiaire, een ruime woon- en eetkamer uitgevend op het terras, 2 ruime slaapkamers met terras achteraan en een badkamer met inloopdouche en toilet. 
Verder is er een ruime kelder aanwezig bij dit appartement.

Alle informatie en vrijblijvend bezoek mogelijk via 050 760 760

Subliem en luxueus gerenoveerd appartement met een uniek zicht over het Albertstrand

Ref. TK433
Subliem en luxueus gerenoveerd appartement met een prachtig uitzicht op het Albertstrand aan de RBSC Zeilclub in Duinbergen.
Dit fraaie appartement werd volledig en grondig gerenoveerd en beschikt over een prachtige woonkamer met een fenomenaal zicht op zee en het Albertstrand. Het aangename terras baadt in de morgenzon. De open keuken is voorzien van alle toestellen. Er zijn 2 slaapkamers voor dubbel bed met terras aan de achterzijde, elk met eigen high-end afgewerkte douchekamer. Derde kinderkamer met stapelbedden. Verder is er een zeer ruime inkom met gastentoilet, alsook een private kelder en fietsberging. Info en vrijblijvend bezoek via 050 760 760
 

Graag meer informatie

© Immo Knokke Homes - Algemene voorwaarden en privacybeleid - site by projectweb.be
Top

OOPS!

Zend dit vastgoed:

naar uzelf, een vriend(in), familie, ...