Mijn selectie 1

Vastgoed opgeslagen in uw favorieten
WIS ALLES

Uitzonderlijke ca. 225 m2 grote nieuwbouw Mezzanine plus 2 terrassen met unieke zichten. Zeldzame opportuniteit !

Ref. TK554
Residentie Mercator. Exclusief nieuwbouwproject met eerste lijn zeezicht !
Uitzonderlijk meer dan 8m brede (volledige plateau) Mezzanine op de 9de verdieping van maar liefst ca. 225 m2 met ca. 16 m2 terrassen ! Zeldzame opportuniteit !

Verdieping 9: grote open ‘loft-stijl’ woon- en leefruimte (meer dan 14m diep) met aan de voorzijde meer dan 7 m brede / 2 verdieping hoge ramen uitgevend op het zeeterras waarvan men geniet van een uniek strand- en zeezicht. Achteraan, aansluitend aan een grote open leefkeuken met eetplaats, geniet men van een 2de terras, zuidgericht en met een uitzonderlijk vergezicht over het hinterland. Bureelhoek en gashaard mogelijk. Afzonderlijk gastentoilet. Grote praktische berging. Trap naar verdieping 9+.

Verdieping 9+: 4 Slaapkamers – 3 badkamers. Nachthal. Afzonderlijk nachttoilet. 3 Slaapkamers geschikt voor een dubbel bed en 1 slaapkamer voor een 1 persoonsbed of stapelbed. 2 Rechtstreeks aansluitende badkamers waarvan 1 met extra toilet en een afzonderlijke gastenbadkamer met inloopdouche en dubbele lavabo.

Variatie / planwijziging: Mogelijkheid tot creatie van een gevarieerde indeling waarbij de 4 de slaapkamer als een bureel / extra TV - zithoek kan worden ingericht en de 3de badkamer wordt aangepast in die zin. Planwijzigingen zijn mogelijk afhankelijk van de bouwfase.

Verdieping -1: private kelder + grote gemeenschappelijke fietsenberging (via fietslift) en vuilnisberging. Individuele tellers.

Graag meer informatie

© Immo Knokke Homes - Algemene voorwaarden en privacybeleid - site by projectweb.be
Top

OOPS!

Zend dit vastgoed:

naar uzelf, een vriend(in), familie, ...