Mijn selectie 5

Vastgoed opgeslagen in uw favorieten
WIS ALLES

Ruim appartement met een open zicht vlakbij de zeedijk en de winkelstraten van Heist a/zee

Ref. TK773
Ontdek dit prachtige appartement, ideaal gelegen op de hoek van de bruisende Graaf d'Ursellaan en de Albatrosstraat, slechts een steenworp verwijderd van de zeedijk en het mooie strand van Heist. Dit appartement is met oog voor detail volledig gerenoveerd en beschikt over een Zuidgerichte leefruimte met overvloedige natuurlijke lichtinval door nieuwe raampartijen van waaruit men geniet van een adembenemend open zicht over de nieuw aangelegde winkelstraat. De eetplaats is voorzien van een geïntegreerde zitbank voor comfortabel dineren, aanpalend aan de volledig ingerichte open keuken met veel kastruimte. Achteraan zijn er drie ruime slaapkamers, allen met direct daglicht, waarvan de master bedroom met luxe en-suite badkamer (ligbad, dubbele wastafel & 2e toilet) en waarvan de gastenkamer met eigen douchekamer. Op de nachthal is een gastentoilet en doorheen het appartement werd een eikenhouten meerlagenparket voorzien. EPC B - Kelder en fietsberging inbegrepen.
Maak een vrijblijvende afspraak om dit pareltje zelf te ontdekken en beleef het ultieme comfort van wonen aan de kust! Neem vandaag nog contact op via 050/760760. We kijken ernaar uit om u rond te leiden!

Prachtig hoekappartement met grote terrassen in het prestigieuze domein "Tennis Gardens", Zoute.

Ref. TK703
Subliem hoekappartement met maar liefst 3 terrassen.
Indeling : inkomhal met rechtstreekse toegang tot de lift. Vestiaire en gastentoilet. Grote open leefruimte met parkethouten vloer en toegang tot 2 grote zongerichte terrassen met een uniek zicht op de tuinen van het domein, de tennisvelden van de Royal Zoute Tennis Club en in de verte zelfs een glimp van de zee. De leefruimte is ingedeeld in een gezellig zitsalon en een eetgedeelte aansluitend aan de open moderne keuken. De keuken is ingericht met o.a. inbouw Miele toestellen en geniet een raam met zicht naar zee. Via de nachthall toegang tot 3 ruime slaapkamers, telkens met dubbel bed en ingemaakte kasten én elk toegang tot één van de terrassen. De masterbedroom is vergezeld van een eigen badkamer met ligbad, lavabo, inloopdouche en toilet. De 2 overige slaapkamers delen een douchekamer met inloopdouche en lavabo. Afzonderlijke grote bergruimte met o.a. de technieken en aansluiting WM/DK. Private kelder aansluitend aan de ondergrondse autostaanplaats.
Binnen het Domein geniet u o.a. van een gegarandeerde privacy, prachtige aangelegde tuinen en een gemeenschappelijk indoor zwembad. Conciërge binnen het domein.

Bezoek op afspraak en vrijblijvende info via Knokke Homes - 050 760 760

Uniek appartement met twee kamers en een schitterend uitzicht op zee, gelegen aan het Lichttorenplein.

Ref. TK742
Lichtrijk en zonnig appartement met een zijdelings zicht op zee, gunstig gelegen aan het Lichttorenplein. Indeling: woonkamer met toegang tot het voorste terras met prachtig zeezicht en uitzicht op het Lichttorenplein. Open, volledig uitgeruste keuken. Er zijn twee slaapkamers, waarvan één met een klein terras. De douchekamer beschikt over een wastafel en inloopdouche. De volledige meubilering is inbegrepen.

info en bezoeken via 050 760 760

Gesloten garagebox onder het Stübbenpark in Duinbergen

Ref. TK787
Gesloten garagebox met kantelpoort onder het Stübbenpark op niveau -3, afmetingen: 5m90m x 2m80, H: 2m30, mini 1,91. Automatische toegangspoort, inrijhelling, makkelijk toegankelijk, voetgangerslift

Instapklaar appartement met Zuidgericht terras vlakbij de zeedijk

Ref. TK574
Instapklaar appartement met een brede leefruimte, dmv een groot schuifraam uitgevend op een aangenaam Zuidgericht terras met een open zicht op groen. Verder een aparte, volledig ingerichte keuken met eethoek en aansluitende berging met CV en aansluiting voor WM/DK, een ruime inkom met vestiairekast en apart gastentoilet en de twee volwaardige slaapkamers, beide uitgevend op een achterterras, en beide beschikkend over een eigen badkamer met ligbad en dubbele wastafel. 2e toilet in één van beide badkamers. Fietsberging in het gebouw. Rolluiken. Technisch: individuele tellers voor water, aardgas en elektriciteit. CV installatie individueel op aardgas. Radiatoren. 
VME: Voormalige private Residentie - 9 wooneenheden - creatie VME anno 2022 - Permanente bewoning in het gebouw.
Verhuurd onder gemeen recht. Vrijblijvende bezoeken mogelijk na afspraak op het nr 050/760760.

Graag meer informatie

© Immo Knokke Homes - Algemene voorwaarden en privacybeleid - site by projectweb.be
Top

OOPS!

Zend dit vastgoed:

naar uzelf, een vriend(in), familie, ...