Mijn selectie 7

Vastgoed opgeslagen in uw favorieten
WIS ALLES

Ref.

Volledig gerenoveerde, historische hoeve “De Vierschare” in Damme

Ref. TK752
Deze buitengewone hoeve straalt kwaliteit en elegantie uit in elk detail. Een oase van rust waar u kunt ontspannen en genieten van de ruimte.
Het hoofdgebouw omvat een royale entree met een knusse haard en een toilet. De woonkamer biedt een gezellige haard. De open keuken vloeit naadloos over in de lichte eetruimte. Een aparte wasplaats maakt het geheel compleet. De eerste slaapkamer heeft een eigen badkamer, net zoals de tweede en derde slaapkamer.
Het bijgebouw beschikt over een veelzijdige leefruimte/slaapkamer en een extra badkamer. De feestzaal is een indrukwekkende ruimte met een hypermoderne keuken en twee toiletten. Het vierde gebouw dient als stal voor dieren.
Buiten is er een royaal terras waar u kunt genieten van de zon en het uitzicht op de weide. Er zijn voldoende parkeerplaatsen beschikbaar voor meerdere voertuigen.
De woning is voorzien van een domoticasysteem, vloerverwarming en andere luxueuze voorzieningen. Kortom, een ideale thuis voor wie op zoek is naar rust, privacy en luxe.

Exclusieve bouwgrond voor landelijke villabouw in Maldegem

Ref. TK537
Perceel bouwgrond voor villabouw met achter- en naastliggend gedeelte weiland / tuin. 3.578 m2. Bouwgrond met ZuidWest gerichte tuin. Landelijk breedte-zicht naar achter over 'eigen' grond. Voldoende straatbreedte (ca. 27 m) voor de creatie van 'eigen' doorgang naar het achterliggend perceel (indien gesplitst voor bijv. houden van buitendieren). Mogelijkheid tot uitbreiding. Info via kantoor 050 760 760.

Ref.

Luxueus gemeubeld en gestoffeerde duplex in een prachtig gerenoveerde, historische villaresidentie in Duinbergen, met prachtige uitzichten op het groen.

Ref. TH253
Uw droomappartement volledig gemeubeld met Italiaanse design, compleet gestoffeerd en ingericht als een hotelsuite.... een pareltje voor uw verblijf in Knokke !

Indeling:  via de Engelsestraat: Gemeenschappelijke inkomhal (voor slechts 2 app) met private lift, toegang tot de private eenheid. Ruime leefruimte overvloeiend in de volledig uitgeruste, open keuken.  Zuidgericht zonterras. Praktische berging. Private trap/lift naar de bovenverdieping. Nachthall met vooraan de Master Bedroom met dubbel bed en aansluitende douchekamer met inloopdouche, lavabo en toilet. Maatkasten alom. 2de  Slaapkamer met dubbel bed. 2de Badkamer met ligbad en dubbele lavabo en toilet. 3de slaapkamer met slaap-mezzanine. Dit alles genietend van unieke zichten over het Stübbenpark.
Buitenom: aan de zijde Bergstraat: 1 parkeerplaats voor de wagen en het gebruik van de gemeenschappelijke garage als gesloten fietsenberging. Mogelijkheid om een gesloten garagebox in de buurt te bekomen (150 euro/maand).

Dit exclusief aanbod biedt u een “Next Level” : het appartement is compleet instapklaar ingericht: alle meubilair aanwezig, bedden, kookgerei, maatkasten, … pure ‘hotel-luxe’ zonder verhuiszorgen …

Bezoek en info via 050 760 760.

Ref.

Ref.

Graag meer informatie

© Immo Knokke Homes - Algemene voorwaarden en privacybeleid - site by projectweb.be
Top

OOPS!

Zend dit vastgoed:

naar uzelf, een vriend(in), familie, ...