Mijn selectie 7

Vastgoed opgeslagen in uw favorieten
WIS ALLES

Gesloten garagebox onder het Stübbenpark in Duinbergen

Ref. TK739
Gesloten garagebox met kantelpoort onder het Stübbenpark op niveau -3, afmetingen: 5m90 x 2m80 . Automatische toegangspoort, inrijhelling, makkelijk toegankelijk, voetgangerslift.
Info en bezoeken via 050 760 760

Ruime garagebox gelegen in Duinbergen

Ref. TK695
Zeer goed gelegen en makkelijk bereikbaar garagebox in Duinbergen.
Garage gelegen op verdieping -1.
Afmetingen : 5,25m x 2,45m hoogte: 2,10m

Info en bezoeken via 050 760 760

Woning + KMO bedrijfloods

Ref. TK722
Woning + bedrijfloods op KMO grond langsheen de Kalvekeetdijk nabij 't Walletje.
Perceelstotaal ca. 1.400 m2 met een straatbreedte van ca. 43 m.

Woongedeelte: ca. 240 m2 bewoonbare opp: woning met 3 vrije gevels en aansluitend aan de bedrijfshall (toegang onderling via bureel). voormalige aannemerswoning met 3 vrije gevels bestaande uit een mooie open inkomhal via de Kalvekeetdijk. Afzonderlijk gastentoilet. Royale woonkamer met vele ramen uitgevend op de tuin en het terras. Afzonderlijke ingerichte keuken met ontbijthoek en achter inkom (naar terras, zwembad en poolhouse). Grote afzonderlijk toegankelijke bureauruimte(s) met toegang tot de achterliggende bedrijfshal. Technische ruimte. Op de verdieping: nachthall, 3 volwaardige slaapkamers voor dubbel bed waarvan 2 uitgevend op een groot zonneterras. Een centrale badkamer met oa. ligbad en lavabo. Wasplaats. Buitenom: omringende tuin, groot terras, verwarmd zwembad en eikenhouten poolhouse/tuinkamer. CV op aardgas.

Bedrijfsgedeelte: brede inrit afsluitbaar via elektrische poort. Verschillende parkeerplaatsen of extra buitenopslagruimte langsheen de ca. 270 m2 grote bedrijsfsloods (verhuurd). Eventuele uitbreiding mogelijks mist vergunning (Ambachtelijke zone). Aansluitende loodsen in gebruik door autohandelaar.

Geheel onder patrimoniumvennootschap - overdracht van aandelen - vrij van btw of registratie.
Bezoekregeling of detailinfo via kantoor - 050 760 760 - info@knokkehomes.be.

Ruime garagebox vlakbij centrum Knokke

Ref. TK634
Ruime en makkelijk toegankelijke garagebox met kantelpoort in Res Cypres vlakbij het centrum van Knokke. Mogelijkheid om extra bergingen bij te kopen. Afmetingen: 5m75 x 3m45. Automatische kantelpoort - automatische buitenpoort - lichte inrijhelling - automatisch licht in de box. VME Lasten op jaarbasis slechts ca. € 32.

Prachtig, exclusief appartement met zijdelings zeezicht gelegen in de residentie "Grosvenor"

Ref. TK754
Wonen in Het Zoute betekent kiezen voor een dagelijks leven vol elegantie, rust en bevoorrechte toegang tot natuur, cultuur en gastronomie.

Gelegen in de meest begeerde deeltje van Knokke-Heist, biedt dit appartement een ontsnapping naar de zee, met een zijdelings uitzicht dat privacy en sereniteit verzekert. Dit modulaire appartement is ontworpen om aan al uw behoeften te voldoen. Of u nu een inspirerende werkruimte, een extra slaapkamer of een ontspanningsruimte nodig heeft, deze flexibele ruimtes maken het mogelijk om uw interieur aan te passen in slechts een mum van tijd. Dankzij verplaatsbare wanden en slim ontwerp kunt u de ruimte gemakkelijk aanpassen aan verschillende gelegenheden.

Neem contact met ons op voor een bezichtiging en ontdek hoe dit appartement met zijdelings zeezicht uw volgende thuis kan zijn. Leef op een van de meest gewilde locaties, waar elke dag uitnodigt tot exclusiviteit en welzijn. Welkom in Het Zoute, waar uw dromen werkelijkheid worden.

Info via 050 760 760

Serviceflat in een groene omgeving nabij het Zegemeer en het centrum van Knokke

Ref. TK632
De Residentie Cypres is opgericht te midden het groen in de achtertuin van het cultureel centrum Scharpoord en vlakbij het centrum en de Lippenslaan van Knokke. In deze luxeresidentie zijn er enerzijds 54 individuele woongelegeheden waar senioren zelfstandig kunnen verblijven en anderzijds gemeenschappelijke voorzieningen waarop zij facultatief een beroep kunnen doen.
Elk appartement is rolstoelvriendelijk ontworpen en staat permanent in verbinding met de zorgverlener in het gebouw. Er worden verschillende gemeenschappelijke ruimtes voorzien, zoals o.a. een restaurant, een lounge en bibliotheek, een kapsalon, een fitness- en kinéruimte, terras & tuin...kortom een ideale woongelegenheid voor de actieve senior die in alle rust, comfort en met alle noodzakelijke dienstverlening onafhankelijk kan blijven wonen op een uitstekende rustige ligging omgeven door groen.

Dit  appartement beschikt over een volwaardige slaapkamers, een aangename lichtrijke leefruimte met een zonnig terras en een open zicht over de villa's, een ingerichte keuken en een douchekamer met wastafel, inloopdouche & toilet. Bij dit fraaie appartement hoort eveneens een private berging, twee fietsplaatsen en U heeft de mogelijkheid om één van de schaarse ruime garageboxen in het gebouw te bekomen.

Neem vrijblijvend contact op voor meer info op het nummer 050/760.760
 

Zeer goed gelegen autostaanplaats aan het Manitobaplein in Duinbergen.

Ref. TK704
Zeer goed gelegen  autostaanplaats in de residentie Chenoy Manor aan het Manitobaplein.  Ingang via de Engelsestraat.  Afmeting: 4,50 x 2,25. Informatie en bezoeken via 050 760 760

Graag meer informatie

© Immo Knokke Homes - Algemene voorwaarden en privacybeleid - site by projectweb.be
Top

OOPS!

Zend dit vastgoed:

naar uzelf, een vriend(in), familie, ...