Mijn selectie 5

Vastgoed opgeslagen in uw favorieten
WIS ALLES

Gesloten garagebox thv glacier de Post in Duinbergen

Ref. TH221
Garagebox in Res Pentagon (hoek Jozef Nellenslaan / Paul Van Der Meerschelaan) op niveau -2. Automatische poort aan de inrit, kantelpoort aan de box, vlot bereikbaar. 2m65 breed, 5m20 diep en laagste punt 1m88 Stopcontact aanwezig. Toegang via Nellenslaan, voetgangersuitgang bij de zeedijk
Beschikbaar vanaf 01/09/2023

Statige villa rustig gelegen in een residentiële wijk in het Zoute

Ref. TK658
Overname aandelen: Een instapklare villa op een uitzonderlijk groot perceel.

Indeling: Inkomhal met vestiaire en gastentoilet, ruime living met open haard, apart bureel, eetkamer, volledig geïnstalleerde keuken met ontbijthoek, bijkeuken/wasplaats, extra vestiaireruimte. Riant binnenzwembad met lounge.
1ste verdiep: master bedroom met ingemaakte kasten en ruime badkamer (bad, douche, wc). 2de kamer met eigen douchekamer. 3de en 4de slaapkamer met een gedeelde badkamer. 5de kamer met een aparte buitentrap.
2de verdiep: Multifunctionele ruimte, 7de slaapkamer, badkamer en wc. Aparte studio met kitchenette en douchekamer te bereiken via buiten. Volledige onderkeldering onder de woning met uitgebreide wellness (2 sauna's, infraroodcabine, hamman, bad, douche, loungeruimte, technische lokalen, verschillende bergingen).
Poolhouse met keuken. Garage voor 2 wagens en verschillende staanplaatsen buiten.

Royaal - ca. 300m2 incl. terras - 'High-end' - duplex met 4 slaapkamers en 4 badkamers.

Ref. TK529 (81)
Knokke Zeedijk Duinbergen - Duinrésidence.
Royaal duplex appartement van ca. 273 m2 bewoonbare oppervlakte met ca. 26 groot terras met frontaal zeezicht op de 8ste verdieping .

Indeling: Level 08: inkomhal met vestibule en gastentoilet. Natuursteen.  Via dubbel deur betreedt men de enorme leefruimte met maar liefst ca. 11m brede ramen uitgevend op terras en de zee. Parkethouten vloeren. Kwalitatieve en exclusieve keukeninrichting met mogelijkheid tot kookeiland, compleet geëquipeerd volgens de wens van de klant. Binnentrap naar de bovenliggende verdieping. Praktische en ruime berging voor o.a. de technische installaties en aansluiting WM/DK. Achteraan, uitgevend op terras de eerste van de vier slaapkamers, met eigen privé badkamer voor o.a. ligbad, douche, dubbele lavabo en toilet. Via de private binnenlift of trap toegang tot level 09 (ook afzonderlijk bereikbaar via de gemeenschappelijke hall/lift). Op level 09 geniet u o.a. van 3 grote slaapkamers, elk voldoende groot voor dubbel bed: Slaapkamer 2 met vele ingemaakte kasten is vergezeld van een praktische bureelhoek en een eigen badkamer voor zowel douche, ligbad en een dubbele lavabo. Slaapkamer 3 geniet eveneens een eigen badkamer met douche en lavabo en een grote dressing-hoek. Slaapkamer 4 heeft dan weer haar eigen badkamer met privaat toilet, douche en lavabo. In de nachthall is nog een extra nachttoilet en veel kastruimte. Een uitzonderlijke wooneenheid waarin grote families en/of vele gasten op gepaste wijze kunnen verwend worden. 'One of a kind'...

Deze hoogst-exclusieve woonduplex maakt deel uit van het iconische gebouw 'Duinrésidence' die sinds 1936 staat te pronken op de hoek van de Zeedijk en de Leeuwerikenlaan. In de komende periode 2021-2024 wordt - met behoud van o.a. de typische gevel en toren - een nieuw hoog exclusieve residentie gebouwd die dé landmark van Duinbergen wordt. Haar nieuwe bewoners zullen kunnen genieten van een hoogwaardige afwerking dankzij de royale voorzien budgetten voor de afwerking, inclusief maatwerk binnenschrijnwerk, een energiebewust verblijf en een hedendaags technische performante uitrusting  om u zorgeloos te laten genieten van de unieke Knokse kust en de gezellige ambiance van Duinbergen. Ondergronds (tot -2) is er de mogelijkheid om een garagebox afzonderlijk aan te kopen.

De Duinrésidence is Uw aandacht zeker waard en klaar voor een mooie toekomst !

Alle info, planinzage, lastenboeken en detailinformatie verkrijgbaar via ons nabijgelegen kantoor. Wij kijken alvast vanuit ons kantoor te Duinbergen dagelijks mee naar deze uitzonderlijke evolutie... kijk gerust mee, we helpen u graag vrijblijvend verder.

Exclusief "full floor" nieuwbouw appartement met frontaal zeezicht

Ref. TK717
EExclusieve, ca. 230 m2 groot nieuwbouw appartement (volledige plateau) op de Zeedijk met een unieke breedte van ca. 12m en verschillende terrassen op de zesde verdieping van de residentie Wagram, een top project met eerste lijn zeezicht te Duinbergen.

Indeling cfr. plan: inkomhal met afzonderlijke vestibule met gastentoilet. Royale en uitzonderlijke ca. 12m brede leef- en eetruimte vooraan uitgevend op het terras met frontaal zeezicht doorheen de panoramische raampartijen. Grote open ingerichte keuken met kookeiland (zicht op zee !). Verscholen in de keukenwand toegang tot een grote bijkeuken en berging met o.a. technieken, aansluiting WM/DK en stockage. Plafondhoge deuren. Nachthall met afzonderlijk nachttoilet. 4 Slaapkamers, telkens voor dubbel bed en extra kastruimte. 2 Slaapkamers genieten een ensuite bad/douchekamer met toilet, de overige 2 slaapkamers delen een gemeenschappelijke douchekamer met inloopdouche en dubbele lavabo. Alle slaapkamers delen het groot zuidgericht terras achteraan. Een absolute parel aan de Knokse Kust ! Verder beschikt het appartement over een grote ondergrondse private berging en 8 horizontale fietsplaatsen in de gemeenschappelijke fietsenberging. Mogelijkheid tot aankoop van een ondergrondse dubbele garagebox rechtstreeks toegankelijk via de autolift. 

Het gebouw wordt door vakmensen op traditionele wijze opgetrokken, geëquipeerd met de modernste energiezuinige technieken en de afwerking van de appartementen is van zeer hoge kwaliteit, resulterend in een exclusieve uitstraling die voldoet aan de stoutste verwachtingen van een select cliëntèle voor dergelijke uitzonderlijk vastgoed.

Technisch is dit prachtig appartement voorzien van de meest moderne en energiezuinige installaties cfr. de EPB wetgeving: individueel meetbare nutsvoorzieningen (water en elektriciteit), een ventilatiesysteem type D met geïntegreerd kanaalsysteem en het 'neusje van de zalm' energiezuinig (vloer) verwarmingssysteem via geo-thermische warmtepomp. Verdere details zijn te lezen in het verkooplastenboek verkrijgbaar via info@knokkehomes.be.

Qua afwerking geniet u van een hoge kwaliteit en profiteert u van een ruime keuze aan materialen en budgetten om uw te personaliseren in o.a.: vloerbedekking, wandbekleding, binnendeuren, keukeninrichting, sanitair, enz. U beslist uiteindelijk hoe dit pareltje eruit zal zien ! Afhankelijk van de bouwfase, geniet U van gepersonaliseerde interieur-trajecten onder streng toezicht van o.a. architect en bouwheer.

Fiscaal interessante belegging / gesplitst (grond/constructie) aankoopregime en vrij van aanvullende nieuwbouwkosten. Vrijstelling van 5 jaar onroerende voorheffing wegens gunstig energielabel !
De Wagram is ongetwijfeld een prima belegging en een welverdiende investering om u en uw naasten rust, luxe en comfort te laten genieten op een toplocatie en met de zee als vaste 'partner'.

Wenst u meer gedetailleerde informatie, bezoek, planinzage of een bezoek aan de showrooms en/of een modelappartement... aarzel niet en contacteer ons team, we kennen het project, de mensen.... en helpen u graag vrijblijvend verder.

Casco meergezinswoning met garage gelegen aan Duinenwater

Ref. TK715
Deze casco meergezinswoning is gelegen aan Duinenwater en op slechts enkele passen van de Lippenslaan. 

Indeling: Op het gelijkvloers bevindt zich een ruime garage met aansluitend een multifunctionele ruimte. Deze ruimte kan ook perfect worden gebruikt als handelspand. Het eerste appartement is gelegen op eerste verdieping, daar bovenop bevindt zich het tweede appartement. Beide appartementen kunnen worden uitgerust met een leefruimte, open keuken, 2 ruime slaapkamers en een badkamer. 
Er is echter nog een mogelijkheid om een extra (3e) verdieping toe te voegen aan het gebouw.

Info en bezoeken via 050 760 760

Graag meer informatie

© Immo Knokke Homes - Algemene voorwaarden en privacybeleid - site by projectweb.be
Top

OOPS!

Zend dit vastgoed:

naar uzelf, een vriend(in), familie, ...