Mijn selectie 5

Vastgoed opgeslagen in uw favorieten
WIS ALLES

Ruim en prachtig gerenoveerd appartement met zicht op het Zegemeer

Ref. TK577
Lac Residence, Lispannenlaan 33: Prachtig gerenoveerd hoekappartement heel rustig gelegen te Knokke, genietend van een open zicht op het Zegemeer. Inkomhal met vestiaire en gastentoilet. Lichtrijke woonkamer met gashaard en aansluitend eetkamer. Volledig geïnstalleerde open keuken. 3 volwaardige slaapkamers met ingemaakte kasten en elke hun privatieve bad/douchekamer. Mogelijkheid tot aankoop van een garagebox in de residentie.(Epc Label B) Infos en bezoek via de 050 760 760

Uitzonderlijk breed - 1ste lijn zeezicht - appartement met 3 slaapkamers. Nieuwbouw

Ref. TK591
Residentie Mercator. Nieuwbouw. Eerste lijn zeezicht !
Nieuwbouw appartement op het 1ste verdiep (één appartement per verdieping). Indeling: Inkom met vestiaire en afzonderlijk gastentoilet. Meer dan 8 m brede woonkamer met uitzonderlijk breedzicht (+7 m) over het strand en de zee. Open ingerichte keuken met rechtstreeks aansluitende berging. Nachtgedeelte: nachthall. 3 Mooie slaapkamers voor telkens een dubbel bed. Alle slaapkamers uitgevend op een extra 2de terras achteraan. 3 Bad- of douchekamers waarvan 2 rechtstreeks aansluitend aan een slaapkamer en 1 met mogelijkheid voor een extra nachttoilet.

Variatie: Mogelijkheid tot creatie van een variatie-indeling waarbij de berging afzonderlijk toegankelijk is en de slaapkamers worden ingedeeld in 2 nog grotere slaapkamers en een derde bureel / 1p slaapkamer. Planwijzigingen mogelijk afhankelijk van de bouwfase.

Verdieping -1: private kelder + grote gemeenschappelijke fietsenberging (via fietslift) en vuilnisberging. Individuele tellers.
 

Instapklaar appartement met Zuidgericht terras vlakbij de zeedijk

Ref. TK574
Instapklaar appartement met een brede leefruimte, dmv een groot schuifraam uitgevend op een aangenaam Zuidgericht terras met een open zicht op groen. Verder een aparte, volledig ingerichte keuken met eethoek en aansluitende berging met CV en aansluiting voor WM/DK, een ruime inkom met vestiairekast en apart gastentoilet en de twee volwaardige slaapkamers, beide uitgevend op een achterterras, en beide beschikkend over een eigen badkamer met ligbad en dubbele wastafel. 2e toilet in één van beide badkamers. Fietsberging in het gebouw. Rolluiken. Technisch: individuele tellers voor water, aardgas en elektriciteit. CV installatie individueel op aardgas. Radiatoren. 
VME: Voormalige private Residentie - 9 wooneenheden - creatie VME anno 2022 - Permanente bewoning in het gebouw.
Verhuurd onder gemeen recht. Vrijblijvende bezoeken mogelijk na afspraak op het nr 050/760760.

Ref.

Gelijkvloersappartement met 1 slaapkamer en groot terras op enkele meters van de Zeedijk

Ref. TK736
Gezellig 1-slaapkamer appartement met een groot terras, perfect gelegen in het bruisende hart van Duinbergen. Het appartement is instapklaar.
Indeling: Een volledig ingerichte keuken, aangename woonkamer uitgevend op het royaal terras. Een slaapkamer die ruimte biedt voor een dubbel bed, aansluitend de badkamer, uitgerust met een ligbad, een enkele lavabo en een toilet.
Dit appartement zorgt voor een aangenaam verblijf in Duinbergen!

Info en bezoeken via 050 760 760

Graag meer informatie

© Immo Knokke Homes - Algemene voorwaarden en privacybeleid - site by projectweb.be
Top

OOPS!

Zend dit vastgoed:

naar uzelf, een vriend(in), familie, ...