Mijn selectie 8

Vastgoed opgeslagen in uw favorieten
WIS ALLES

Gezellig vakantie-appartement met zijdelings zeezicht op het Albertplein in het Zoute

Ref. TK780
Charmant vakantie-appartement, te renoveren, gelegen op een prachtige locatie aan het vernieuwde Albertplein. De indeling omvat een gastvrije inkomhal, een sfeervolle woonkamer met toegang tot een terras met zijdelings zeezicht op het Albertplein, een afzonderlijke keuken, eveneens uitgevend op het Albertplein, één comfortabele slaapkamer met een eigen terrasje en een aangrenzende badkamer. 2 binnenkamer / berging via de leefruimte. Het gebouw biedt een gemeenschappelijke fietsenberging.

Info en bezoeken via 050 760 760 

Ref.

Gezellig 1 slaapkamerappartement met open zicht in de Koningslaan, vlakbij het Rubensplein te Knokke.

Ref. TK788
Inkomhal met vestiaire en toilet, mooie leefruimte met aansluitend keuken en berging.
Verder is er een slaapkamer en een badkamer.

Berging & fietsenberging in het gebouw.
Info en bezoek via 050 760 760

Charmant en smaakvol gerenoveerde villa met zwembad nabij centrum Knokke.

Ref. TK594
Compleet in Zoute-stijl gerenoveerde villa, mooie tuin en een outdoor swimming pool. Rustige laan nabij het centrum van Knokke.
Indeling na renovatie: inkomhal met gastentoilet, grote leefruimte met veel raampartijen en uitgevend op terras en pool. Volledig ingerichte open keuken. Afzonderlijke bureelkamer. Inpandige garage.
Op de verdieping: 4 slaapkamers, 2 badkamers. Apart nachttoilet. Buitenom: groot Zuid-gericht terras, mooie omringende tuin en outdoor verwarmd zwembad.

Info en bezoeken via 050 760 760

Instapklaar appartement met Zuidgericht terras vlakbij de zeedijk

Ref. TK574
Instapklaar appartement met een brede leefruimte, dmv een groot schuifraam uitgevend op een aangenaam Zuidgericht terras met een open zicht op groen. Verder een aparte, volledig ingerichte keuken met eethoek en aansluitende berging met CV en aansluiting voor WM/DK, een ruime inkom met vestiairekast en apart gastentoilet en de twee volwaardige slaapkamers, beide uitgevend op een achterterras, en beide beschikkend over een eigen badkamer met ligbad en dubbele wastafel. 2e toilet in één van beide badkamers. Fietsberging in het gebouw. Rolluiken. Technisch: individuele tellers voor water, aardgas en elektriciteit. CV installatie individueel op aardgas. Radiatoren. 
VME: Voormalige private Residentie - 9 wooneenheden - creatie VME anno 2022 - Permanente bewoning in het gebouw.
Verhuurd onder gemeen recht. Vrijblijvende bezoeken mogelijk na afspraak op het nr 050/760760.

Instapklaar appartement in Knokke, op wandelafstand van het strand.

Ref. TK784
Prachtig appartement in het centrum van Knokke met een prachtig zicht over de villa's.
Vlakbij de winkels en op wandelafstand van het strand biedt dit prachtige appartement alle comfort voor de ideale pied-à-terre aan zee.
Een mooie, lichte woonkamer met open, volledig uitgeruste keuken, inkomhal met toilet, 3 slaapkamers: twee grote tweepersoonsslaapkamers met ingebouwde kasten, waarvan één met een eigen doucheruimte, en de derde kinderslaapkamer met stapelbed en wasmachineaansluiting.
Privékelder in de residentie.
Mogelijkheid om het meubilair over te nemen.
Info en bezoeken via 050 760 760

Residentie Cypres: Garagebox op wandelafstand van de zeedijk-Albertstrand

Ref. TK633
Ruime en makkelijk toegankelijke garagebox met kantelpoort in Res Cypres vlakbij het centrum van Knokke. Mogelijkheid om extra bergingen bij te kopen. Afmetingen: 5m40 x 3m50. Manuelle kantelpoort - automatische buitenpoort - lichte inrijhelling - automatisch licht in de box. VME lasten op jaarbasis slechts ca. € 32.

Ruim lichtrijk en gemeubeld 2-slaapkamer appartement in Duinbergen

Ref. TH271
Ruim en gemeubeld 2-slaapkamer appartement gelegen in een kleinschalige residentie op 100m van de zeedijk in Duinbergen. Het appartement beschikt over een ruime lichtrijke woonkamer en eetplaats, inkomhal met vestiaire, ingerichte keuken, 2 grote slaapkamers met toegang tot terras aan de achterzijde, badkamer met ligbad en een apart toilet. Huurprijs = syndickosten en internet en tv abonnement inclusief. Beschikbaar vanaf 01/08/24. Kelder met plaats voor fietsen inbegrepen.
Voor meer informatie of een vrijblijvend bezoek 050/760.760.

Graag meer informatie

© Immo Knokke Homes - Algemene voorwaarden en privacybeleid - site by projectweb.be
Top

OOPS!

Zend dit vastgoed:

naar uzelf, een vriend(in), familie, ...