Mijn selectie 4

Vastgoed opgeslagen in uw favorieten
WIS ALLES

Compleet gerenoveerd 3 slaapkamer - hoekappartement in het centrum van Knokke.

Ref. TK786
Smaakvol, kwalitatief gerenoveerd en compleet gemeubeld hoekappartement in de gezellige centrumsfeer van de Lippenslaan. 3de verdieping. Indeling: inkomhal met vestiaire en gastentoilet, ruime en lichtrijke leefruimte met eethoek en uitgevend op terras. Open compleet ingerichte keuken (Siemens). Parktische berging met was- en droog. (Miele). 3 Volwaardige slaapkamers met ingemaakte kasten. 2 Badkamers (1 badkamer aansluitend aan de master bedroom met extra toilet en 1 gasten-douchekamer voor de 2 overige kamers). Private kelder. Kwalitatief aanbod op wandelafstand van alle faciliteiten. Prijs inclusief hardware en meubels. Info en bezoek via kantoor: 050 760 760 of via info@knokkehomes.be

Goed gelegen garagebox in een villaresidentie nabij het Stubbenpark te Duinbergen

Ref. TK721
Deze garage in een moderne villaresidentie Nid Clair ligt aan de minigolf en op een paar meter van het strand in Duinbergen. Met afmetingen van 6m00 op 2m70 is de bereikbaarheid perfect via een grote automatische deur aan de ingang van de residentie.  Info via 050 760 760.

Recent hoekappartement met zijdelings zeezicht in het Hart van het Zoute!

Ref. TK761
Prachtig hoekappartement in een recent gebouw (2014) met zijdelings zeezicht in het hart van Het Zoute!

Dit ruime en lichtrijke appartement biedt een eigentijdse en comfortabele leefruimte, ideaal voor gezinnen of families die op zoek zijn naar een stijlvolle woonomgeving aan de kust. Bij het betreden van het appartement wordt u verwelkomd door een woonkamer die naadloos overgaat in een moderne keuken en eetruimte. Het zuidgerichte terras biedt een prachtig uitzicht en is de perfecte plek om te genieten van de zon en het zeebriesje.

Met drie comfortabele slaapkamers, elk voorzien van een dubbel bed en ingebouwde kasten, biedt dit appartement voldoende ruimte voor iedereen. De aanwezigheid van een badkamer en een douchekamer zorgen voor extra gemak en privacy.

Bovendien biedt het gebouw een private kelder op de -1 verdieping, perfect voor het opbergen van fietsen en andere benodigdheden. De ligging in een hoekgebouw zorgt voor extra privacy en rust, terwijl u toch kunt genieten van het bruisende leven van Het Zoute.

Mis deze unieke kans niet om dit prachtige hoekappartement aan de kust te beleven. Neem vandaag nog contact met ons op via 050/760 760 voor meer informatie of om een bezichtiging te regelen!

Prachtig gerenoveerd hoekappartement met 3 slaapkamers op een steenworp van het strand

Ref. TK772
Prachtig afgewerkt hoekappartement met drie slaapkamers en twee badkamers, gelegen aan de Dumortierlaan in Knokke. Geniet van de levendige sfeer van de Dumortierlaan en de Kustlaan, terwijl het strand op een steenworp afstand ligt. Dit appartement is overal voorzien van hoogwaardig maatwerk.

Indeling: bij binnenkomst een handige ingemaakte vestiairekast met binnenverlichting, een zonnige woonkamer met parketvloeren en een op maat gemaakte zitbank, een open en volledig uitgeruste keuken, toegang tot een zonneterras (westzijde) waar ruimte is voor een tafeltje voor twee personen, drie ruime slaapkamers met dubbel bed en  ingebouwde eikfineerkasten, een praktische berging/wasplaats en twee modern ingerichte badkamers. Private (ca. 5m2 grote) kelder op de -1. Gemeenschappelijke fietsenberging.

Info en bezoeken via 050 760 760 

Graag meer informatie

© Immo Knokke Homes - Algemene voorwaarden en privacybeleid - site by projectweb.be
Top

OOPS!

Zend dit vastgoed:

naar uzelf, een vriend(in), familie, ...