Zeedijk 420, 8301 Knokke-Heist
+32 (0)50 760.760

Nieuwbouw appartement op de 6de verdieping van 198 m2 incl. terras, met 1ste lijn zeezicht.


Knokke Duinbergen - Duinrésidence. Nieuwbouw appartement op de 6de  verdieping met breed terras en frontaal zeezicht.
Indeling: inkom met ruime vestibule en gastentoilet. Breed uitgestrekte leefruimte uitgevend op breed terras met zicht op het strand en de zee. Moderne open keuken, volledig ingericht en aansluitend een praktische bijkeuken/berging. Nachthall met veel ruimte voor praktische bergkasten. 3 Slaapkamers voor dubbel bed, elk met eigen badkamer. De master bedroom geniet een privaat terrasje achteraan en een badkamer met mogelijkheid voor plaatsing van dubbele lavabo, toilet én douche én ligbad. De overige slaapkamers genieten een eigen douchekamer met douche en lavabo. Afzonderlijk nachttoilet. 

Dit mooi appartement maakt deel uit van het iconische gebouw 'Duinrésidence' die sinds 1936 staat te pronken op de hoek van de zeedijk en de Leeuwerikenlaan. In de komende periode 2021-2024 wordt - met behoud van o.a. de typische gevel en toren - een nieuw hoog exclusieve residentie gebouwd die dé landmark van Duinbergen wordt. Haar nieuwe bewoners zullen kunnen genieten van een hoogwaardige afwerking dankzij de royale voorzien budgetten voor de afwerking, inclusief maatwerk binnenschrijnwerk, een energiebewust verblijf en een hedendaags technische performante uitrusting  om u zorgeloos te laten genieten van de unieke Knokse kust en de gezellige ambiance van Duinbergen. Ondergronds (tot -2) is er de mogelijkheid om een garagebox afzonderlijk aan te kopen.

De verkoop is met groot succes gestart en de kopers genieten alle garanties van de Wet Breyne. De professionele bouwheer met jaren ervaring in o.a. Knokke, heeft zich hierbij laten omringen door deskundige en gedreven professionals voor zowel het architecturaal, bouwtechnisch , juridische en commercieel kader. De Duinrésidence is Uw aandacht zeker waard en klaar voor een mooie toekomst !

Alle info, planinzage, lastenboeken en detailinformatie verkrijgbaar via ons nabijgelegen kantoor. Wij kijken alvast vanuit ons kantoor te Duinbergen dagelijks mee naar deze uitzonderlijke evolutie... kijk gerust mee, we helpen u graag vrijblijvend verder.
Te koop Appartement
Ref.: TK528
Bouwjaar: 2024 (1936)
Alg. staat: Luxe afwerking
Aantal slaapkamers: 3
Totale opp.: 198 m²
Bewoonbare opp.: 166 m²
Beschikbaar: 2024
Verdieping: 6
Lift: Ja
Indeling:
Slaapkamer3
Keuken1
Badkamer3
Woonkamer1
Terras1
Berging1
Toilet2
Inkomhal1
Nachthal1
Vestiaire1